neděle 18. listopadu 2018

Sledování příspěvků e-mailem

V případě, že si nechcete nechat uniknout důležité informace o oddílu a nemáte čas stále příspěvky hlídat, tak vám nabízíme možnost náš web sledovat prostřednictvím e-mailu.

Určitě toho využijte, jelikož je to náš hlavní informační kanál od nás k Vám! :)
Nemusíte se obávat, že Vám příspěvky zaspamují celou schránku, odesílají se totiž jednou denně a zahrnout v sobě i více příspěvků (například aktuality z výpravy, které jsou třeba třikrát za den). Nevýhodou je však to, že dorazí až následující den po zveřejnění příspěvku (pozdní příjezd z výpravy se tak dozvíte až v pondělí dopoledne).

Pokud chcete tedy využít této možnosti, tak klikněte na článek. :) Naleznete zde krátký návod jak to celé zprovoznit, je nutné ho přesně dodržet, hlavně co se aktivování týká. 


1. krok

1. krok
Pro sledování našich příspěvků stačí, když zadáte e-mailovou adresu do kolonky, která se nachází pod článkem O NÁS! po levé straně webu. 

2. krok
2. krok
Po vložení celé e-mailové adresy a potvrzení se otevře podokno, ve kterém stačí opsat kontrolní kód pro dokončení a odeslání. (viz. přiložené obrázky).

3. krok
3. krok
Poté Vám přijde do e-mailové schránky potvrzující zpráva (od služby FeedBurner), ve které kliknete na odkaz a tím aktivaci dokončíte (pozor tato zpráva může přijít do spamu, nebo hromadné zprávy). 

Jestli máte nějaké problémy, tak se obraťte na náš e-mail.