pondělí 24. září 2018

DŮLEŽITÉ INFORMACE

PŘÍSPĚVKY:
Na střediskové radě byly již odhlasovány příspěvky na tento školní rok, a to ve výši 900,- Kč. 

Částku zašlete do 9. listopadu 2018, a to na číslo účtu 2900183219/2010. Jako variabilní symbol použijte prvních šest číslic rodného čísla (část před lomítkem). A do zprávy pro příjemce uveďte jméno a příjmení syna/synů.

PASOVÁ FOTOGRAFIE:
Prosíme o zaslání fotografie syna v "pasovém formátu", a to také do 9. listopadu. Letos bude mít všichni členové střediska zajištěné identifikační karty Junáka, které v sobě zahrnují i nejrůznější slevy a benefity (https://krizovatka.skaut.cz/organizace/benefity/benefity-karta). Karta platí tři roky

DOTAZNÍK PRO RODIČE NOVÁČKŮ:
Prosíme rodiče nováčků, aby vyplnili  do první schůzky dotazník, schůzka je 4. října. :) Zde je na něj odkaz: https://goo.gl/forms/b6vTW9x1fsfQ6x002.

Pokud se u ostatních rodičů změnili nějaké údaje, tak to stačí hodit Hárvymu do e-mailu. 

POSLEDNÍ BOD:
Letos bychom rádi pravidelně jednou za měsíc udělali speciální schůzku, na které bychom klukům představili nějaké zajímavé zaměstnání, známou osobnost, nebo koníček (policista, hasič, sportovec, politik, celebrita, horolezec...) a rádi bychom do toho zapojili i Vás rodiče. Pokud byste měli čas a chuť, nebo nějakého svého známého, budeme moc rádi když se nám ozvete a dorazíte za námi na schůzku! :)