úterý 6. července 2021

Arny Town

 V neděli jsme zahájili celotáborovou hru na téma divokého západu. Nejdříve jsme se však museli na lodi přeplavit do USA, kde nás čekal nepříjemný úřední proces, kterým jsme však získali americké občanství. Teprve poté jsme se mohli přesunout za prací do městečka Arny Town na západě. 

V Arny Townu nás přivítal šerif se svým mladším zástupcem Johnny Freemenem. V místním saloonu jsme si mohli za první výplatu koupit nějaké dobroty a pití. Během zábavy se však objevil hledaný bandita David Black zvaný Blackie a jeho šéf Andrew White, kterému všichni říkají Boss. Tito banditi Saloon přepadli a během přestřelky jsme přišli o našeho šerifa.

Banditi nám také dali ultimátum, že si přijdou za týden  pro další peníze. 

Druhy den se objevil šerif, který nám pověděl že se mu povedlo dopadnout Blackieho, který slavil a nebyl proto tak ostražitý. Hledaného banditu přivedli kluci k soudu. Blackie byl během celého procesu v klidu a žoviálně se bavil se soudcem, který mu přitakával. Kluci sháněli další důkazy, které by soudu předložili a i přesto se zdálo, že je soud na straně Blackieho. Pri závěrečné řeči Blackie nic neřekl, ale předal soudci obálku s penězi a náramně jeho ženy Lucy. Soudce vynesl rozsudek, kterým zprostil Blackieho obžaloby.

V pondělí jsme zahájili také Modrý pohár a proběhlo i několik úvodních zápasů.

Dnes (úterý) nás bude čekat společný program s Koťaty a také program od naši výchovné zpravodajky.